Martí Sala, S.A. > Indústria > Quant a

Història, dades i fets

· En Martí Sala i Torres fundà a l‘any 1921 una empresa dedicada a la fabricació de corrtges de transmissió de potència que més tard va ampliar a la fabricació de mànigues i corretjons per a la filatura tèxtil de carda.

· L‘any 1949 es va incorporar a l‘empresa el Ramon Garcia i Agraz qui va afegir una secció d‘adobats per proveir de cuir les seccions ja existents augmentant la qualitat i garantitzant una regularitat.

· A l‘any 1965 es va iniciar la fabricació d‘articles de cautxú per al tèxtil.

· Durant l‘any 1980, el Martí Garcia i Sala es va afegir a la direcció ampliant i perfeccionant la secció de recobriment de cilindres amb cautxú aconseguint un nombre important en tots els sectors industrials.

· L‘any 1984 s‘inicià la fabricación dels recobriments de teixits sense teixir de gran èxit a la indústria de l‘acer i tèxtil.

· A l‘actualitat, continuem la nostra lluita amb la tecnologia desenvolupant articles industrials avançats, procurant ser punt de referència en el sector i centre de solucions per als nostres clients. Per això, el Martí Sala aplica la seva llarga experiència en el sector industrial per desenvolupar nova maquinària dedicada a l‘automatització dels processos farmacèutics.

1921
1949
1980
2010
© 2015 Marti Sala, S.A. – Viladomat 44 – 08205 Sabadell – Barcelona