Martí Sala, S.A. > Indústria > El nostre compromís

El nostre interés és que el nostre client estigui satisfet. Treballem per aconseguir:

Som líders en innovació en el sector mitjançant el ús de nous materials, tècniques y processos que permeten millorar la productivitat de les línees que incorporen els nostre productes i serveis. De forma que permet als nostres clients augmentar la rendibilitat all màxim de les seves inversions.
En Marti Sala, S.A. Ens comprometem des de el principi fins al final. Estudiem les aplicacions, fabriquem els productes i fem un seguiment del seu funcionament fins a constat que la solució ha estat òptima.
Martí Sala, S.A. des dels seus inicis fins avui ens hem caracteritzat per la estreta col·laboració amb els nostres clients més enllà de projectes puntuals, el que ens permet tenir relacions comercials a llarg termini. · Fet que proporciona als nostres clients la confiança i tranquil·litat quan deixen els seus problemes en les nostres mans. Sempre poden comptar amb nosaltres.
Oferim solucions a mida als nostres clients. Donem a les peces la importància que els nostres clients en donen. Ja sigui una sola peça o un conjunt d’elles, o bé un servei de manteniment.
© 2015 Marti Sala, S.A. – Viladomat 44 – 08205 Sabadell – Barcelona