Martí Sala, S.A. > Indústria > Productes > Tèxtil

Indústria tèxtil

Bosses per a la filatura de carda
· Les bosses estan construïdes seguint una estructura de capes on la primera és un teixit recobert de cautxú que li confereix una estabilitat dimensional i limita el seu allargament durant el funcionament. Aquest primer cautxú està preparat per treballar per sobre dels cilindres metàl·lics de la màquina.

· Damunt d’aquest conjunt es troba col·locada la capa de cautxú de fregament que segons el tipus de fibra i les condicions de treball a la que va destinada s’han de triar entre diferents models.

· L’acabat superficial rectificat, gravat i ratllat es pot executar segons les característiques dissenyades pel nostre departament tècnic o seguint les indicacions que el client desitgi. L’execució d’acabat del gravat és disseny exclusiu de Martí Sala, S.A.

Corretjons
· La nostra gran experiència en el mercat i la nostra adequació constant a les tècniques més avançades ens permeten garantir una perfecta sincronització amb el divisor així com la seva gran durada i la seva inalterabilitat als productes utilitzats en els encaixos.

· La fabricació dels corretjons es pot realitzar amb l’acabat llis o gravat –amb la ventosa patentada– millorant l’adherència en les fibres difícils. Tots ells amb l’ànima de poliamida per assegurar la seva estabilitat dimensional durant el funcionament impedint el seu allargament.

· No hi ha lliscaments. Pel seu polit com per la vivesa de les seves cantonades, la seva divisió és excel·lent, obtenint gran regularitat durant la seva llarga vida de funcionament.

© 2015 Marti Sala, S.A. – Viladomat 44 – 08205 Sabadell – Barcelona