Martí Sala, S.A. > Indústria > Productes > General

Indústria en general

Cilindres
· Una experiència de més de cinquanta anys en el sector del cautxú, desenvolupant les formulacions més adequades per a cada aplicació i utilitzant polímers i primeres matèries de reconeguda qualitat ens permet satisfer les necessitats del mercat amb garantia.

· Paral·lelament a les instal·lacions de pesatge i barreja tenim línies d‘extrusió i calandrat que ens permeten escollir el mètode de confecció adequat a les exigències del treball que posteriorment realitzarà la peça.

· Tenim capacitat per recobrir cilindres de cautxú de fins 5000 mm de llargada i 900 mm de diàmetre emprant qualsevol tipus de polímer del mercat: NR, SBR, EPDM, IIR, CR, NBR, EVAC, Si, FSi, ACM, etc.

Bandes de transport sense fi
· Fabriquem bandes de cautxú amb o sense reforç de teixits o cables per a tot tipus de treball on la regularitat i la uniformitat siguin una característica essencial.

· Per a la seva confecció es pot escollir entre tots els polímers existents en el mercat en funció de l‘aplicació a la qual va destinada (condicions químiques i físiques).

Peces emmotllades
· Disposem d‘una selecció de premses de 80 fins 1000 tones de força, fins 3000 mm de llargada, amb una obertura màxima de 4000 mm que ens permeten fabricar una gran varietat de peces.

· A les nostres premses hem fabricat peces emmotllades de fins a 3 metres de llargada, amb un volum superior a 500 litres.

· Construïm utilitzant tots els tipus de polímers existents en el mercat combinats amb altres materials com metalls (planxes, cables, cargolaria, altres), tèxtils (teixits, cables, altres), etc.

© 2015 Marti Sala, S.A. – Viladomat 44 – 08205 Sabadell – Barcelona