Martí Sala, S.A. > Indústria > Productes > Acer

Indústria acer

Cilindres per a l'índústria del acer
· Gran recuperació de les deformacions. Els diferents amples i gruixos de les bandes d‘acer deformen els cilindres durant el seu ús. També en accidents. El recobriment del teixit sense teixir de Martí Sala, S.A. es recupera ràpidament i el cilindre torna a la posició cilíndrica de partida, no necessitant una rectificació.

· Gran resistència química. Admet el treball en medis amb Ph 3 fins a Ph11 (olis, aigües, àcids, alcalins, etc.)

· Molt bona resistència a la temperatura. La gama de temperatures de treball van des de la temperatura ambient fins a la de cocció.

· Molt amplia gama de duresa. Des de 50 fins a 95 Shore A.

· Òptim guiat de les bandes i frenat de les mateixes.

· Elevada resistència al tall. Gracies a la adequada elecció de les fibres i aglomerants s‘aconsegueix una elevada resistència al tall. Les superfícies dels cilindres no danyen amb rapidesa degut a les cantonades de les xapes d‘acer.

· Gran efecte d‘espremut. La gran elasticitat del material fa possible la perfecta adaptació del recobriment a la superfície metàl·lica. La estructura porosa i elàstica del teixit sense teixir permet el flux de líquids pel seu interior actuant amb un efecte d‘aspiració.

· Estalvi en la dispersió del oli. El gran efecte d‘espremut i la circulació interior del líquid permeten que amb quantitats d‘oli molt menors s‘aconsegueixin els mateixos resultats de protecció.

· Gran uniformitat al oliar la xapa. S‘obté com a conseqüència de la igualtat de la duresa Shore en tot el ample del recobriment del cilindre.

© 2015 Marti Sala, S.A. – Viladomat 44 – 08205 Sabadell – Barcelona